Doshinkans tre grundlæggere sommeren 1996, Keith, Randi og Ricco

Ricco Kirkeby

Ricco og Bastian sammen med Inagaki Sensei 8.Dan, i Ibaragi Chibu Dojo, ved det seneste træningophold i Ibaragi Chibu Dojo, Japan.
 
 
Ricco Startede sin Aikidokarriere ved årsskiftet 1995-96 hvor han møder Sensei Keith Olen Barger og Sensei Randi Andersen, som har et Aikidohold på Skælskør folkehøjskole, allerede sommeren efter starter de tre Skælskør Aikido Klub, Iwama Ryu Scandinavia, der i dag hedder: Doshinkan Aikido Dojo
Efter et par år bygger klubbens medlemmer en Dojo i Keith og Randis nye hus, i Ørslev,  som den dag i dag fungerer som klubbens Hombu-Dojo, hvor de højst graduerede fra Slagelse bliver undervist af de tre grundlæggere.
2001 starter Ricco, sammen med et par Sempais fra Klubben, Korsør Aikido, som er en underafdeling af Korsør Judo Klub.
2006, starter Keith og Ricco Slagelse Aikido Klub, som i dag har til huse i Søndermarksskolens idrætshal.
Ricco tager regelmæssigt på træningsophold, både hos Shihan Ulf Evenås i Gøteborg AIkido Klub, bl a og har også været på træningsophold i Japan, både i O-Senseis gamle Dojo. Ibaragi Chibu Dojo og i Hombu-Dojo i Tokyo, og trænet under Aikido Doshu Moriteru Ueshiba og Waka-sensei Mitsuteru Ueshiba.
Før den tid var Ricco Dojo-cho i Skælskør Karate Klub, som han har trænet siden sidst i 80'erne, i en lang årrække trænede han begge budoer samtidig, men har i dag afhændet Karateklubben til Per Nygaard, som i dag stadig undrviser i klubben.
 
Roku-Dan
Overrækkelse af Roku-Dan bevis, ved en privat ceremoni af formanden Dansk Takemusu Aikido Forbund, Thomas Wessel Hansen 6.Dan og Shihan Kieth Barger 7.Dan.Sensei gennem næsten 30 år
 
Selvforsvar:
 
Der tilbydes selvforsvarskurser, skriv besked for mere info
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bastian og Ricco, sammen med Waka-Sensei og Doshu.
på et træningsophold i Aiki-kai Hombu Dojo 2023
 
Slagelse Aikido Klub | Søndermarkshallen, Byskov Allé 41., 4200 Slagelse  | Tlf.: 20430516